Vereniging Vrienden van Daams’ Molen

Vereniging Vrienden van Daams’ Molen zet zich in voor het behoud en operationeel houden van Daams’ Molen in Vaassen. Dit houdt in zowel het financieel ondersteunen bij het onderhoud en inrichting van de molen als het bekostigen van de molenaarsopleidingen. Deze voorzieningen zijn nodig en onmisbaar om Daams’ Molen te laten voortbestaan. Daarom proberen we hiervoor financiële middelen beschikbaar te krijgen, o.a. door leden- en sponsorwerving en het helpen bij evenementen en andere zaken.

Lid worden en giften
Door lid te worden van de vereniging ondersteunt u Daams’ Molen. Vereniging Vrienden van Daams’ Molen is een culturele instelling met een ANBI-status. Voor de verantwoording van de ANBI-status kunt u deze pagina bezoeken. Daardoor kunt u de molen fiscaal aantrekkelijk steunen. Periodieke giften mogen ook nog eens met 25% worden verhoogd, uw bijdrage aan de molen kan groter zijn dan uw gift.

Sponsoren
De bijdrage van vele sponsoren maakt het voor de Vereniging makkelijker om Stichting Vaassens Molen te ondersteunen met het onderhouden en behoud van Daams’ Molen.

Bestuur
Omdat Stichting Vaassens Molen en Vereniging Vrienden van Daams’ Molen als collectief hetzelfde doel hebben, zijn de besturen van beide organen deels geïntegreerd om efficiënter en effectiever te kunnen opereren. Het blijven echter gescheiden organisaties.

Vereniging Vrienden van Daams’ Molen
Parkweg 20
8171 BJ  VAASSEN

VoorzitterWico Ankersmit
SecretarisTallien Bos
PenningmeesterDirk Jacobs
Lid/PRWillemijn Poort

Financiële en fiscale gegevens

BIC-codeRABONL2U
IBANNL 95 RABO 0364 4961 18
KVK40104212

Documenten
Statuten van de Vereniging Vrienden van Daams’ Molen
Betalingsvolmacht voor periodieke schenkingen in geld
Overeenkomst voor periodieke schenkingen in geld