9 en 11 mei: Vaasaqua en Nationale Molendag

Op donderdag 9 mei, Hemelvaartsdag, en zaterdag 11 mei, Nationale Molendag, is de molen geopend voor rondleidingen.

Komende dagen beloven speciaal te worden. Zowel tijdens Vaasaqua, het jaarlijkse evenement in Vaassen op Hemelvaartsdag, als Nationale Molendag, 11 mei is de molen geopend en is er extra veel te zien!

Donderdag 9 mei
Op donderdag 9 mei zijn onze molenaars niet alleen te vinden in en rond de molen, ook wordt er op een kraam tegenover de molen (Jan Mulderstraat 16) pannenkoekenmeel verkocht, als extra steun voor het behoud van Daams’ Molen.

Zaterdag 11 mei
Op zaterdag 11 mei, Nationale Molendag, is er een eenmalige expositie waar alle portretten van onze molenaars te zien zullen zijn. De prachtfoto’s zijn natuurlijk ook te vinden op onze website, maar voor deze gelegenheid zullen ze ook te zien zijn in Daams’ Molen. Ook op deze dag zal er ook pannenkoekenmeel verkocht worden, waarvan het recept hier te vinden is.

Openingstijden & meer informatie
Zowel op 9 als 11 mei is de molen geopend van ongeveer 10.00 tot 16:00 uur. Meer informatie over Vaasaqua (donderdag 9 mei) is hier te vinden. Op Nationale Molendag, zowel zaterdag 11 mei als zondag 12 mei, zijn nog veel andere molens in Nederland geopend. Voor alle informatie over Nationale Molendag kunt u hier terecht. Zondag 12 mei is Daams’ Molen gesloten.

U wordt toch ook lid van de Vereniging Vrienden van Daams’ Molen?! Aanmelden kan via de website.